onsdag 14 mars 2012

Måste alla få vara föräldrar?

Läser om mamman som gav (tvingade) i sin treårige son lite cigg och öl. Artikeln finns här, med mammans ord som rubrik. Det skulle vara en rolig grej.

Och jag bara, skall verkligen precis vem som vill få vara förälder? Det finns stunder då jag inte tycker det.

4 kommentarer:

 1. fua.ratata.fi14 mars 2012 17:02

  fy fan. Nej, alla borde inte få ha barn.

  SvaraRadera
 2. Nej,alla borde inte få vara föräldrar, verkligen inte!! :( Nu blev jag lite ledsen.

  Men o andra sidan, hur många föräldrar röker inte bredvid barnen,kanske med barnet i famnen,inne i bilen, kanske inne i lägenheten också. Massvis. O förr var det ju ok. Själv blir jag bara arg på dem med. Ger det onda ögat, som inte är till någon nytta. Samma gäller bilbälten och bilstolar i bilen. Jag ser det som direkt livsfarligt medan många,alldeles för många bara rycker på axlarna och struntar i det. Eller kosten. Att små barn blir gödda till små bollar och har matbilden förstörd för all framtid kanske. Ja, det finns en hel del jag blir upprörd av märker jag.. :/
  O ja, det finns en massa fel hos mig också, ni ska inte tro annat, men ovannämnda sysslar jag inte med.

  SvaraRadera
 3. Jag har ibland lite Ågren över att jag påstår så mycket i bloggen, som i det här fallet då jag har mage att påstå att absolut inte alla borde få vara föräldrar.
  Så, jag kompar Melli här, jag gör en massa misstag som mamma och människa dagligen. Just därför försöker jag undvika de mest uppenbara fällorna, som att truga sprit i barnet.

  SvaraRadera
 4. Fy fan, säger jag bara. Blev så himla uppörd när jag läste det.

  SvaraRadera