onsdag 28 mars 2012

Note to self:

Att den lille är o-kackad i en vecka, det är inget att ta så mycket stress över. We will always have March 2012, remember ten days and some counting.

4 kommentarer:

 1. Äh, att han ska ha sådana problem. :( Vår äldsta hade i nåt skede lite liknande, förstoppning i repriser. Ni har säkert provat det mesta redan. Själv brukade jag ta till "shake" (ja för det går bättre åt än smoothie då de gillar Maccens shake ;) ) Det är ju bra då de får i sig fibrer OCH vätska på samma gång, då det var som värst blandade jag i lite pulver mot förstoppning också (minns nu inte på rak arm vad det hette).

  Hoppas nu det släpper på dagen denna gång åtminstone så inte han behöver bli arg igen. ;)

  SvaraRadera
 2. Hoppas det reder sig och ni får medicin. Det får nog inte gå mera än en dag med så här små, tyvärr. Blir en ficka i tarmen:(

  Vill du testa zonterapi, har jag en super tant. Annors akut, kör microlax.

  SvaraRadera
 3. Det knepiga är att den lille nu går på medicin, men det verkar tyvärr vara ett problem av den mer psykologiska sorten, han pantar länge och väl - och det är då problemet uppstår. Nu har det rätt upp sig för den här gången (ÄNTLIGEN) och nu hoppas vi att medicineringen skall ha önskad effekt i väntan på nästa leverans.
  Veronica - i väntan på följande leverans, jag skulle gärna ta namnet på zonterapeuten! Skickar du den åt mig på min e-post? Det skulle vara väldigt, väldigt, snällt!

  SvaraRadera
 4. Min tonåring hade också megastopp i röret när hon var liten. Det kom jag senare på att var pga att jag ville ge henne hälsosamt godis (popkorn) så ibland skiter det sig fast man bara vill väl. hälsar en Mamma årgång lite äldre.

  SvaraRadera