måndag 19 mars 2012

Inlägg av det mer irriterande slaget

Ja, alltså vet ni vad.

Nu skall jag gå och göra något jag inte gjort på flera år. Jag är lite nervös, vet inte hur det fungerar här och jag kanske har glömt hur man gör. Tänk om jag inte överlever!?! Då vill jag att ni skall veta att jag tycker att ni är de bästa läsare en bloggskribent kan ha, sådeså.

Jättespännande eller hur?

Om ni vill, så får ni gissa vad det är jag skall göra? Tusen poäng och en banan får den som vinner.

Jag är inte gravid (pahhh!), jag skall inte byta jobb, jag skall inte klippa håret.

Nej vet ni vad. Så spännande är mitt liv, att jag nu skall gå över gatan för att se om jag kan filera in på gymmet. Om jag vågar.

(Men, det kan hända att det här är det sista inlägget, det är nämligen flera år sedan jag varit på gym, helt på riktigt.)

4 kommentarer:

 1. Du vinner nog säkert mig åtminstone, jag har aldrig satt min fot på ett gym (förutom skolans jag en gång gick igenom för att se stället).
  Det blir nog bra, hejja, hejja! Hur går det med springandet? Har inte varit så många uppdateringar om ämnet här?! Det var ju du/ni som fick mig att hålla fast vid minst tre gånger (springning/skidning/steppning) i veckan.

  SvaraRadera
 2. I feel you! Gym är nog scaryga ställen. Mvh. En som inte varit på gym på typ tre år (ups)

  SvaraRadera
 3. Kul! Lokalgym är det bästa som finns, när man kan dra på sig träningskläderna och gå fem minuter för att komma till gymmet och sen gå hem och duscha, i stället för att släpa på femtioelva grunkor och ändå märka att man glömt rena trosor eller fuktighetskräm... Jag är jätteförtjust i vårt nya lokalgym:-)

  (Insåg just att du kanske har ett gym mittemot jobbet, inte hemmet. Nåja, då kan man iaf förvara gymgrejerna på jobbet till den dan man orkar gå...)

  Ta inte i för mycket första gången (jag inser att det är så dags att säga det nu) och tänj ordentligt efteråt. Att gå en introduktionskurs eller få ett personligt anpassat program är inte heller så dumt, om du inte hatar hela gymmet komplett, förstås.

  Vi tänker på dig och håller tummarna:-)

  SvaraRadera
 4. Haha! Hoppas det gick bra! Överlevde gjorde du åtminstone eftersom du hunnit skriva ett inlägg till efter det. Tur det! Det är nog alltid lika nervöst att sätta foten in genom dörren till gymet efter en längre paus. Som tur blir man snabbt hooked igen!

  SvaraRadera