torsdag 22 mars 2012

Brun utan sol

Ja, jag gick en rundvandring på gymet här om dagen (fråga mig inte om själva tränandet, är du snäll).

Vid ett av omklädningsrummen stannade min guide och sade; "ja, här hittar du sen solariet.".

Måste erkänna att jag hajade till. Solarium? Finns det någon som fortfarande solar i solarium? Eller solar över huvudtaget?

6 kommentarer:

 1. Ja man undrar. Fast jag gjorde det faktiskt en vinter för några år sedan då jag hade jättemycket exem. Och inte var det ju södern, direkt, men ganska skönt för en jäktad morsa att inte kunna göra något annat än bara ligga still. Och exemen blev bra mycket bättre.

  SvaraRadera
 2. Inte solarie. Eller inte för att jag har nåt emot att lägga mig ner där en minut eller tio om det finns möjlighet, liskom ba för en rolig grej. Men på sommarn, jo jag solar. Det är liksom min grej, den som är brunast (jag) vinner. Är det mycket fel?

  SvaraRadera
 3. Situationsdiktaren, jag har förstått att solariet fungerar som quick-fix så länge kela inte ersätter resor für alle till Spanien. Och ligga still, det är aldrig fel!

  Catzo, det är inte alls fel. Jag solade också då jag var ung. Sen blev jag gammal och fick soleksem, så nu är jag den där vita mommon under parasollet.

  SvaraRadera
 4. Och jag som undrar om det fortfarande finns någon som går på gym:)Min unga släkting upplyste mej att dagens solarium är säkra att mycket utvecklats sedan 90 talet. Sure!

  SvaraRadera
 5. Lissu - i den här bloggen finns det ingen som går på gym - ännu (det gäller bara blogginnehavaren, sorry alla andra gymentusiaster). Men, blogginnehavaren har ett medlemsskap. Friskt vågat, inget vunnet.

  SvaraRadera
 6. Förstås solas det! Däremot tänker jag inte ens solraiumtanken. Men sol och värme och böcker på klippor, det är grejer det.

  SvaraRadera