fredag 17 december 2010

Lurendrejeri

Inget nytt på HumBugkaLender-fronten, ingen vinst än så länge. Ni då?

9 kommentarer:

 1. Nepp, inte här heller. Maken, som av olika skäl har insikter i hur denna kalender funkar, skrattade rått när jag sade att det verkar som om ingen vinner. Jag blir snart besatt av tanken på att hitta nån som (känner nån som) vunnit nåt!

  SvaraRadera
 2. Mia - nu blev jag så nyfiken så att jag inte hålls i byxorna! Berätta genast hur man har insikter i hur den där arma kalendern fungerar?!? Åh, nu är jag helt övertygad om att vi alla blir så dragna vid näsan, någonstans sitter det än fler människor och skrattar rått åt hur dumma vi är...

  SvaraRadera
 3. Jag lade ut frågan på Facebook och skulle vilja påstå att indignationen över frånvaron av vinster är rätt påtaglig ute i stugorna. Men! Men!! Jag har även TVÅ personer i min bekantskapskrets som vunnit - en skraplott. Breaking news!

  Jag vet inte om jag ska avslöja hur maken vet vad han vet här i bloggen - kan mejla dig och förklara om det är så att du nu sitter där byxlös och fryser :)

  SvaraRadera
 4. Jag har slutat kolla, tappade lusten. Så nu kan de jävlarna sluta skratta åt mig. Men tänk OM det ÄNDÅ går att vinna...? Vad är månne dummare, att kolla eller inte kolla?

  SvaraRadera
 5. Jag hade också gett upp hoppet. Har alla år kollat vår egen och en släktings kalender. Men för några dagar sen vann vi en Ässälott och den kom jättesnabbt till oss på posten. Tyvärr vann vi inget på lotten.

  SvaraRadera
 6. Mia - jag har frågat precis samma sak på FB - ingen vinst bland mina vänner och bekanta heller. Och snälla, snälla, skicka ett mail, annars är jag tvungen att posta ett nakenfoto på mig själv - och jo, jag är alldeles blå!

  Malin - håll ut - du måste kolla! För, genast då du inte kollar så är du den legendariska, första vinnaren! Jag lovar ställa till med kalas då du vunnit!

  Anne - jag har svimmat av överraskning! Jag tror dessutom att Husis börjat dela ut skraplotter för att vi är dem på spåren.

  Skriver en bitter själ som ej heller i lucka 18 hade någon vinst...

  SvaraRadera
 7. Jag väntar på Wikileaks-avslöjandet som fäller Hbl-kalendern!

  (Micaela, you've got mail ...)

  SvaraRadera
 8. Mia - tack för mailet. Jag tror jag måste kontakta herr Assange nu.

  SvaraRadera