torsdag 20 januari 2011

In the beginning

Kollade just att jag börjat blogga i juni. Då såg det ut såhär hemma hos oss:

6 kommentarer:

  1. Vilken mysig bild :)
    Jag är så glad över att ha hittat din blogg (via Peppes blogg). Ska precis påbörja barnlöshetsundersökning och vem vet, vi kanske aldrig kommer kunna få egna(=biologiska) barn fastän vi så gärna vill. Men det finns ju andra alternativ, och det känns trösterikt!

    SvaraRadera
  2. RockMom - tack för komplimangen!

    Anonym - välkommen hit, roligt att ha dig här! Så vill jag önska dig lycka till med den kommande utmaningen, det är tufft och det kommer att gå bra! En eller annan väg så kommer det bli riktigt fint! Om du har frågor eller kommentarer gällande barnlöshetsutredningen och eller annat kring dem, så försöker jag gärna besvara frågor så gott jag kan!

    SvaraRadera
  3. Tusen tusen tack för ditt svar, de blir nog säkert bra på ett eller annat sätt fastän det just nu känns jobbigt! Jag har faktiskt två frågor nu på en gång - 1) hamnar man längre ner i väntekön för exempelvis ivf om man inte är gifta (vi går kommunalt)? och 2) har du nåt förslag på ett bra forum där man kan diskutera med andra i samma sits?

    Mia

    SvaraRadera
  4. Mia - jag har ingen erfarenhet av den kommunala barnlöshetsservicen, men, jag har för mig att civilståndet inte spelar roll. Och nu är jag ledsen att jag är tvungen att skriva det här, men, det gäller då heterosexuella par, homosexuella kommer inte lika "lätt" undan.

    Gällande forumen så är det väl det svenska Familjeliv och det finlandsvenska Mammapappa som gäller. Minst lika mycket information och tankar hittar du då du dyker ner i sfären av barnlöshetsbloggar.

    SvaraRadera
  5. Tack för svaren! Det är nog verkligen fel att homosexuella par inte får hjälp.
    Jag gissar att civilståndet spelar viss roll, varför annars måste man fylla i papprena hur länge man varit tillsammans, om man är sambo, gifta etc.
    Ska nog kolla upp mammapappa-forumet lite senare.

    Mia

    SvaraRadera