måndag 20 augusti 2012

Varför, o varför?

(I något skede hoppas jag att jag skall börja skriva intressanta och intrikata inlägg, i väntan på det...)

En fråga, varför i hela fridens namn memorerar jag helt totalt onödiga grejer? Ett exempel, jag läste i början av nittiotalet en grej om Alice Bah i någon flicktidning. Alice ombads dela med sig av sina ultimata skönhetstips och jag, jag kommer ihåg Alices svar.

"Noppade ögonbryn är ett måste. Jag känner mig ovårdad om de får växa fritt."

Varför, o varför, måste jag komma ihåg saker som dessa?

Jag är helt säker på att de här onödigheterna äter upp hjärnkapacitet som annars kunde smida på de där intressanta inläggen.

7 kommentarer:

 1. Har själv memorerat en mening från tidningen Mitt livs novell som jag läste flitigt på 80-talet: "Hon tog en klunk ur vinpavan,det smakade unket men det gjorde väl gott ditt det kom!"....varför kommer jag ihåg det??? Ingen aning! :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Strålande memorering! Extra pluspoäng för att du läst och kommer ihåg Mitt Livs novell!

   Radera
  2. O jaa! Det var ju därifrån man lärde sig allt om sex och sånt. "Fråga doktorn" spalten var verkligen till stor nytta!

   Radera
  3. Ja, och gusså romantisk bild man fick av kärleken och förhållanden!

   Radera
 2. Jag kommer ihåg att Pamela Anderson sa att hon var supernoga med att träna sin kropp, hon kunde till exempel träna bara vaderna under en hel dag. (BEFRIA mej från denna kunskap, please!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sara, jag önskar att jag kunde befria dig. Jag har tusen och en tvångstankar jag skulle behöva ladda ur i mitt eget huvud också. Som att det är bra för nagelbanden att gnuggas med salt.

   Radera
 3. Månne det är samma intervju som jag läste i någon flicktidning där Alice Bah tillfrågades om hon har några ekologiska vanor, och hon svarade att hon aldrig låter vattenkranen rinna när hon borstar tänderna, den skall vara avstängd medan man borstar. Så nu tänker jag alltid på Alice Bah ifall någon låter vattenkranen rinna.

  SvaraRadera