torsdag 23 augusti 2012

Något knäpp har jag fått

Alltså, något litet knäpp har jag allt fått i huvudet. Det då "regn" nuförtiden i mitt huvud översätts till "det bästa vädret att springa i". Mera medicin.

Utanför ämnet, men som information till typer i faggorna av Sibbo och Nickby. På lördagen ränner det kvinnfolk i skogarna, det är dags för Varghoneloppet. Jag skulle faktiskt delta, men för tredje året i rad (!) är jag inbokad på något annat. Hmpf.

4 kommentarer:

 1. Regn ÄR mycket bättre än sol att springa i..det svalkar så skönt :)
  Fast själv föredrar jag mulet, och regntugnt men utan skurar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt annat än kvava, soltunga väder är egentligen bra väder att springa i! Hoppas du hinner krya på dig tills i morgon, man skall inte springa då man är sjuk!

   Radera
 2. Jag gillar också att springa i regn. Men hellst bara i duggregn eller så får det börja regna ordentligt först då jag blivit lite varm. Att bege sig UT i ösregn känns sällan lockande nämnligen.
  O vad roligt att du springer igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Melli, tack! Det är nästan så att jag är tvungen att säga att det är roligt att springa igen! Och håller med dig, jag föredrar också att det börjar regna först då jag redan är ute. Då man sen springer där i regnet känner man sig lite som en övermänniska.

   Radera