onsdag 15 augusti 2012

Händer det här dig?

Härom dagen satt jag vid mitt tangentbord och kunde för mitt liv inte komma ihåg hur jag gör ett snabel-a. Jag såg tecknet framför mig, under tvåan, men fick inte till det.

Samma sak händer ibland då jag skall betala mina inköp med kort. Kort far det genom huvudet, vilken var sifferkombinationen?

Namn som försvinner, ibland kan jag ligga i timmar och fundera på vad familjemedlem nummer x i den och den familjen hette.

Säg att det här händer också dig. Att det inte är direktkopplat till senildemensen, senildemensen.

8 kommentarer:

 1. Jodå. I våras fick jag i några dagar be min man ta ut pengar åt mig för jag kunde inte komma ihåg koden. Sen ploppade den bara upp helt plötsligt. Och alldeles nyss satt jag på ett möte och försökte komma på namnet på den person som varit min högsta chef i mer än tio år.

  SvaraRadera
 2. Du är inte ensam. Låg inatt och undrade vad min kusins barn hette. Suck....

  SvaraRadera
 3. Ni är ena tröstens kvinnor, ett stort tack skall ni ha för detta. Jag brukar trösta mig med att jag åtminstone inser att jag glömt saker, det är väl värre sedan då jag inte ens kommer ihåg att jag glömt.

  SvaraRadera
 4. ..och tack för tidningarna!!! Supertack!

  SvaraRadera
 5. Amen. Förvirringen här är total! Jag och den bättre hälften hade först finska personnummer och fick sen svenska. Barnen fick först svenska och sen finska. I ett land ett telefonnummer i det andra landet ett annat. En bankkortskod i ett land, i det andra landet en annan.

  Vart man än ringer så får man frågan "Och när är du född?". Det tar ungefär 5 minuter för mej att klura ut var jag är och om jag ska börja med dagen eller året först.

  *himlar med ögonen*

  SvaraRadera
 6. @@@@@ Hahha! Jag dööör. Och känner igen mig. Och tackar för så fin artikel i ÖN! Puss

  SvaraRadera
 7. Haha! Ouh yees, det där med tecken på dator händer alltid nu som då. Inte bara @ utan även [ och ] eller * och ~ ... och så sitter man där och stirrar tomt på datorskärmen.

  SvaraRadera
 8. khyllä, de ha hänt en o annan gång för mig med haha.
  :)

  SvaraRadera