söndag 28 november 2010

Dag 01

Jag tänkte, sporadiskt, börja beta av listan.

Dag 01 - Presentera dig

Micaela Röman. Jag fyllde nyss 40 år - det kändes okej, det kändes inte så mycket alls faktiskt. Jag tror krisen hade varit större om vi inte hade fått barn innan jag blev såhär gammal. Jag är lite typen som tänker "före det och det skall jag ha hunnit med det och det".

Uppvuxen i Vasa, min familj (mamma och underbaraste syskonen med familjer) bor kvar i faggorna än. Det är lite tråkigt att bo så långt ifrån varandra, en del av det sociala nätverket är för långt borta känns det som (ja, att man skall kunna ringa dem och säga "hit med dig, du skall ta hand om mitt barn, nu!").

Jag jobbar på YLE. Är alterneringsledig i ett år, det för att få vara hemma med Shorty! Gick från mitt jobb som kanalchef för X3M, vad som händer då jag återvänder är dolt i mystik just nu, men det är mer än okej.

Shorty är vårt fosterbarn, han är drygt ett år nu. Han kallas Shorty i offentligheten, för fosterbarn skall skyddas och hållas anonyma. Shorty är fantastisk!

Det finns en man till i mitt liv, min man. Jag är gift sedan år 2003.

Jag har två tatueringar, på ställen där solen inte skiner. Jag kan böja mina ben bakom min nacke och är speciellt bra på att dricka genom näsan (fint partytrick, undvik sockerdrinkar). Jag tycker väldigt mycket om hästar, katter och hundar (jag vill ha en bostonterrier mest alla dagar).

Det är jag det.

2 kommentarer:

  1. Okej, det dör nästricket vill jag se på onsdagen.

    SvaraRadera
  2. Peppe - om du är med på parasolldrinkar, så kyllä vain!

    SvaraRadera