lördag 5 oktober 2013

Då jag låste in Timberlake

Det är så länge sedan att jag omöjligt kommer ihåg alla artister och incidenter, det blev en rätt lång räcka av dem under tv-jobben på nittiotalet.

Just därför är det roligt att det finns andra som kommer ihåg och dessutom påminner om det, att det hänt en del saker som många sett och som jag fått vara med om. I dagens läge, som den superstar han är, är det ju roligt att tänka på det, att jag faktiskt lyckats låsa in Justin Timberlake i ett omklädningsrum. Catten berättade det här.

En typisk sådan här "roligt att ha något att berätta då man sitter i gungstolen". Och om någon nu undrar, jag och Justin var på varsin sida om den låsta dörren.

4 kommentarer:

 1. Du har då många "roliga saker" saker att berätta om i din gungstol :) eller i din cv som mera udda "meriter".

  Tänkte på dig idag då jag för andra dagen i rad gick förbi stallet. Tänker alltid att jag skall få en skymt av dig där, har aldrig hänt :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det finns en och annan anekdot - förutsatt att jag kommer ihåg dem.

  Vet du, jag har inte varit på stallet på ett år. Det är alldeles hemskt.

  SvaraRadera
 3. Vet du, Jyrki var ett så himla viktigt program för mig i tiderna, säkert därför jag minns så många incidenter från programmet. Hade själv nyss kommit hem efter en längre vistelse utomlands och blev så glad när jag insåg att det hände något på finska musikmarknaden (och tv:n). Nu fick jag förresten flashbacks om din intervju med Captain Jack och en banan... :D

  SvaraRadera
 4. Catta! Roligt att höra att jag spelat en roll i din hemkomst! Kul!

  Uh. Bananintervjun. Tänk om jag går till historien (nej, när inga sådana drömmar) som den som gjorde "bananintervjun".

  SvaraRadera