onsdag 2 oktober 2013

Tvångstankar

Psykoterapeuten skulle säkert ha ett och annat och säga om det, men jag erkänner det ändå. De flesta av mina gärningar, du kan läsa mer här om du vill, går via en omsorg för miljön.

Nu då vi skall flytta, det är mindre än en månad kvar nu, har jag drabbats av något som närmast kan liknas vid någon form av mani. Manier har man ju många av och det är bara att stoltsera med dem.

Den här nyaste manin, den går ut på att använda slut på så mycket av det vi har i vårt hem just nu. Skafferilådan skall ätas upp, eller inte lådan, men innehållet. Den mat som finns i frysen skall ätas upp. Alla krämer, salvor och shampon skall användas.

Allt för att vi dels inte skall behöva bära med oss mer än nödvändigt, dels för att det här är en gyllene chans att för en gångs skull använda slut det man redan har.

Till råga på detta så har det gått fullständigt vilt till på försäljningssidan, ut åker ett gigantiskt vitrinskåp, en stol, tvättmaskinen, ja, med den här farten kommer vi inte att ha några möbler då vi skall flytta.

Så, det är bara att säga hepp om det är något du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar