fredag 10 maj 2013

Julafton för dig med ekotänk?

Julafton för den med ekotänk, det är definitivt att städa förrådet, lagret, vinden!

Vi städade igår (trots helgdagen, jojo) och jösses så många grejer vi har som jag totalt glömt. Hade förskansat mig på att vara hård, det vill säga ta farväl av så mycket som möjligt och lyckades faktiskt med det.

Från och med i kväll kommer julklapparna att finnas till salu - till billiga priser - på ett lopptorg nära dig (förutsatt att du bor i Östnyland, då). Bland annat en symaskin modell Singer anno 1970- eller 80-talet kommer att finnas till salu, nämner det i och med att jag lärt mig att de maskinerna håller bättre och klarar mer än de nya maskinerna.

5 kommentarer:

 1. Hur lyckas du stålsätta dig till att överge den gamla symaskinen? Jag har inte förlåtit min mor för att hon bytte in sin istället för att sälja den till mig ;-) (Är dock ingen spekulant med tanke på avstånd och det faktum att jag köpte mig en sprillans ny för en 10 år sedan)

  SvaraRadera
 2. Jag är tvungen. Dels på grund av utrymmesbrist och det enkla faktum att jag inte sytt på den enda gång under den tid jag haft den. Men, skulle jag ha rum så det räckte, skulle jag behålla den. Och lära mig sy.

  SvaraRadera
 3. Du som har bott i sibbo lite länge kan kanske tipsa en nybliven sibbobo om lopptorg i närheten av sibbo? Tack :)

  SvaraRadera
 4. Välkommen till Sibbo! Måste erkänna att jag inte hittat några bra loppisar i byn. Här i Nickby finns Samaria som erbjuder riktigt fina och billiga fynd nu och då och på sjukhusområdet finns en loppis som är öppen lite hipp som happ, har aldrig varit där själv, men grannarna har hittat riktigt fina grejer där.

  SvaraRadera
 5. Tack för svaret! :)

  SvaraRadera