lördag 25 maj 2013

Bloggpriset 2013

Jag kan redan nu utannonsera mig som vinnare i kategorin "Årets mest usla bloggare".

Juryns motivering;

Bloggaren avviker från det allra mest heliga, att blogga åtminstone en gång om dagen. De få gånger hen uppdaterar är det oerhört krystade inlägg vi får läsa. De gånger hen får det att glimta till ens med den minsta låga, det är då hen - skrupelfritt - utnyttjar sitt barn för att återge de roliga historier hen tror att barnet har att komma med. Juryn avstår från att gratulera och zzz...

Tröstar mig själv med att jag ändå skall få sommarprata på Vega i sommar. Men, de kanske bad mig för att de a) hade fått back av någon storhet, b) hade slut på bra namn eller c) tycker synd om mig.

7 kommentarer:

 1. Det där med att blogga minst ett inlägg om dagen tycker jag är helt förkastligt bull. Att vaför de? Oftast är det de bloggar man tröttnar på för där finns oftast inte tillräckligt intressant stuff att läsa. Dessutom fylls de ofta av "sori, sori, jag har inte hunnit skriva"-inlägg som är totalt onödiga. Din version var ett av de bättre inläggen. Snarare skulle det höja dig över de usla bloggarna.

  Och dessutom så blir man så himla glad när nån bra bloggare MAN HUNNIT SAKNA plötsligt IGEN skriver något intressant.

  Men sådär annars så kan jag tycka att våren har varit lite bloggtorr överlag. Har funderat på vad det beror på, men inte kommit fram till nån riktigt hållbar förklaring. Kanske är det podarna som tagit över.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du ska sommarprata! Ser väldigt, väldigt mycket fram emot det!

  SvaraRadera
 3. En gång ringde det en från FCÅA: "Hej, kan du dra en kurs i lek på Åland, jag har ringt överallt, och frågat alla möjliga, men ingen kan komma." Hurra... Tack för att du ringa just mig. Not.

  Men jag joinar dina a-b-c, de hade nog ringt överallt före de ringde mig. Till Sommarprat, asså.

  SvaraRadera
 4. Neppe! Jag har en gång varit festtalare i stället för Ilkka Kanerva som ställt in i sista sekund. De var i alla fall ärliga och berättade det för mig.

  SvaraRadera
 5. Hurraa för sommarpratat! Buu för juryn, ge dem kicken...

  SvaraRadera
 6. Aj vad jag ser fram emot ditt sommarprat!!! Jag fick göra det ifjol, men då var det så att en person hade fallit bort någon timme innan pressläggning. Jag blev helt enkelt tvingad av min producent! Men det var väldigt, väldigt roligt i alla fall.

  SvaraRadera