onsdag 4 augusti 2010

Modebloggen / Dagens outfit

Jag har insett att "dagens outfit" är ett rätt populärt inslag i de flesta bloggar. Mode och stil (jag har lärt mig uttrycket av fina Peppe, tack!) är inte riktigt min starka sida, men jag vill ändå bidra med mitt bästa tips angående var man gör de riktiga fynden.

På landet, mitt inne i skogen, finns något som kallas mormorsstugan. Stugan innehåller ingen mormor längre, men nog en vävstol (nu tror ni att jag börjat väva mina kläder själv...). Det har alltså vävts mattor i mormorsstugan. För att man skall kunna väva mattor behövs det mattrasor (som, till min förvåning tillverkas av kläder!).

I mormorsstugan fanns två gigantiska lådor, de har enligt hörsägen stått där sen ett tidigt åttiotal, och lådorna var fyllda med - kläder! Jag gick bärsärkagång! Och nu är hela höstens outfit funnen! Billigt och bra! Jag är så till mig över detta fynd att jag till och med kommer att fota några plagg och lägga upp dem här! Men, det kommer, vanan trogen, senare.

Fördelarna med dehär kläderna är att de var billiga och ingen kommer att (vilja) ha likadana. Nackdelen är att jag luktar mormor, 86 år.

1 kommentar:

  1. Det var så lite så! Det var Vasabladets cehfredaktör som i sin tur lärde mej det. Stil ska uttalas med mycket lång i.

    SvaraRadera